Ukategorisert

Enkelt å foreta Partial Discharge (PD) målinger med UltraTEV plus2

EA teknologi har vært med å designe, levere og bruke utstyr for å overvåke tavler helt siden Transient Earth Spenning (TEV) prinsippet ble etablert helt tilbake på 1970- tallet.

UltraTEV plus2 samler teknikker, erfaringer og innsikt for å gjøre det enklere enn noensinne å unngå feil på din høyspentnett.

Dette siste utviklede håndholdte Partial Discharge (PD) instrument er enkel å bruke, samtidig som det også har flere følere/evner og sanntids avanserte analytiske egenskaper. Evnen til å skille sann PD fra støy og andre forstyrrelser betyr at du kan ta bedre avgjørelser, spare tid, penger og øke sikkerheten.

UltraTEV Monitor:
EA kan også overvåke anlegg 24/7 med vakt ordning som varsler netteier om det skulle være store endringer i ett anlegg. Dette er for nett og el-eiere av institusjoner som ikke kan tillate seg att strømmen faller ut. F.eks: Sykehus, banker eller store forsynings anlegg. Det sitter ingeniører hos EA og følger med på dette hele tiden og netteier får rapporter. Ved eventuell feil vil du som kunde bli varslet gjennom tlf og mail.

For mer informasjon les her eller ta kontakt for mer informasjon, pristilbud eller bestilling!
e-post:  post@liveworkconsult.no eller ring Ragnar på mob 95235563.

UltraTev2